Voerbak met naam

Is uw huidige voerbak aan vervanging toe of krijgt u binnenkort een huisdier en heeft u nog een voerbak nodig? Wat dacht u van een voerbak met naam van uw huisdier erop? Super handig als u twee katten of twee honden hebt, zodat u precies weet welke voerbak van wie is. Daarnaast ook gewoon heel leuk om in huis te hebben. Voor welke print en welk lettertype gaat u?

Voerbak met naam bedrukt

Heeft u al een voerbak voor uw hond of kat? Ga dan eens voor een voerbak bedrukt met naam. Een persoonlijke voerbak is niet alleen handig maar ook super schattig om in huis te hebben. Pas de bedrukking helemaal aan naar wens zodat de voerbak in uw huis past. De voerbak is beschikbaar in verschillende maten. Kies de maat die het best past bij de grootte van uw huisdier. De kleinste is bijvoorbeeld geschikt voor honden én katten, terwijl de grootste voerbak beter past bij grotere honden. Kies daarnaast ook nog eens voor een leuke bedrukking. Gaat u voor alleen tekst op de print, of wilt u ook een afbeelding erop? De ontwerpen waar u uit kunt kiezen bevatten ook hondenpootjes of hondenbrokjes. Of zelfs een silhouet van een bepaalde rashond, zit die van u er misschien ook tussen?

Gepersonaliseerde voerbak als cadeau

Een voerbak is ook super leuk om cadeau te geven. Doordat de voerbak van melamine is, is deze super stevig en vaatwasserbestendig. Daardoor gaat deze lang mee, en geeft u ook daadwerkelijk een leuk cadeautje waar een hondenbaasje of kattenliefhebber wat aan heeft. Is uw eigen hondje binnenkort jarig, of is het bijna Dierendag en zoekt u nog een leuk cadeau? Dan is een gepersonaliseerde voerbak misschien wel leuk als cadeau. Wilt u een compleet setje geven samen met de voerbak? Bekijk dan ook eens de halsband en rollijn met naam.

Producteigenschappen

  • Materiaal: kunststof
  • Robuust, smaakneutraal en stevig
  • Vaatwasserbestendig (ook de opdruk)
  • Beschikbaar in klein (Ø 12,7 cm), middel (Ø 15 cm) en groot (Ø 18 cm)