Dopper met naam bedrukken

Op zoek naar een Dopper om met naam te bedrukken? Hier kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Doppers die wij bedrukken met naam, foto, leuke print of initialen. Met het kopen van een Dopper gaat u plastic vervuiling tegen.

Dopper met naam

  • Persoonlijk bedrukte Dopper
  • Kies jouw favoriete Dopper
  • Kies jouw favoriete print en tekst en zet je eigen naam erop
  • De leukste herbruikbare drinkfles die er bestaat
  • Geen wegwerpflesjes meer nodig
  • Altijd een origineel item
  • Verkrijgbaar in tal van kleuren

Het verhaal van Dopper

Dopper is opgericht met als belangrijkste drijfveer de grote hoeveelheid plastic afval die we gezamenlijk produceren. In 2009 zag oprichter Merijn Everaarts een documentaire over de impact van plastic vervuiling. Hij was onder de indruk van de schrikbarende hoeveelheid wegwerpflesjes die dagelijks worden weggegooid. Deze documentaire maakte zo'n diepe indruk op hem dat hij besloot actie te ondernemen. In 2010 organiseerde hij een ontwerpwedstrijd met als doel de perfecte herbruikbare drinkfles te vinden. Het winnende ontwerp, bedacht door Rinke van Remortel, gaf het leven aan Dopper.

De missie van Dopper is duidelijk: een wereld creëren waarin mensen zich bewust zijn van het milieu, waarin we actief de hoeveelheid plastic afval van eenmalig gebruik verminderen en waarin veilig drinkwater toegankelijk is voor iedereen, overal ter wereld.
Hoe gaat Dopper deze missie bereiken?

  • Door bewustwording te bevorderen over de impact van eenmalig gebruik van plastic. Dopper wil niet alleen bewustwording creëren, maar ook mensen inspireren om zelf verandering in gang te zetten.
  • Door wereldwijd de toegang tot veilig drinkwater te vergroten.
  • En door een innovatieve productlijn aan te bieden bestaande uit duurzame designflessen voor drinkwater, namelijk de Dopper Original, de Dopper Steel en bijbehorende accessoires.

De herbruikbare Dopper drinkflessen

Het flesje van Dopper is onwijs handig. Dankzij dit flesje heb je geen wegwerpflesjes meer nodig en dat scheelt veel plastic afval. Het flesje bestaat uit drie onderdelen die je makkelijk in en uit elkaar haalt. De bovenste dop kan eraf geschroefd worden om uit de fles te drinken. Het bovenste witte gedeelte is ook los te schroeven, zo maak je de fles makkelijk schoon en gaat hij jarenlang mee. Bovendien kan de witte dop gebruikt worden als een bekertje. Daarnaast bevatten de flesjes geen BPA.

De Dopper flessen zijn gemaakt van Polypropyleen-PP en de witte cup van ABS kunststof. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn. Het materiaal van de fles kan dus altijd opnieuw gebruikt worden voor een ander product, er wordt dus niks verspild! Ook is het plastic, waar de Dopper van gemaakt is, vrij van schadelijke stoffen. Dat maakt de Dopper helemaal bpa vrij! Zo vul jij met een gerust hart je flesje keer op keer met lekker, koud kraanwater. Tappen maar!
Wanneer je gebruik maakt van een Dopper drinkfles, help jij mee aan het verminderen van de plasticvervuiling. Er belandt namelijk aanzienlijk minder plastic in de oceanen, waardoor de leefomgeving van de dieren verbeterd. Om deze boodschap op een leuke manier over te brengen, kan je bijvoorbeeld een schildpad, een dolfijn of walvis als printje op jouw Dopper laten bedrukken.

Dopper drinkfles personaliseren

Ontwerp bij ons jouw eigen persoonlijke Dopper flessen met naam! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.
Nadat je bepaald hebt met welke kleur Dopper drinkfles jij jezelf ziet rondlopen, is het tijd om je creativiteit los te laten op het ontwerp. Je bepaalt namelijk helemaal zelf welke print er op de drinkfles bedrukt gaat worden. Maar dat is niet het enige, je kan ook nog zelf een leuke tekst bedenken of je eigen naam op de fles laten bedrukken. Daarnaast kan je ook een eigen foto op de Dopper laten bedrukken! Zo maak je de Dopper persoonlijk en origineel.

Verschillende type Doppers

Tegenwoordig bieden we niet alleen de standaard Dopper waterfles aan; we hebben ook andere Doppers aan het assortiment toegevoegd.

Dopper Steel
De Dopper Steel is van roestvast staal en heeft een stoere uitstraling. Deze Dopper is verkrijgbaar in drie maten: 350 ml, 490 ml en 800 ml.

Dopper glas
De glazen Dopper is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van glas en heeft daardoor een stijlvolle en luxe uitstraling. Deze Dopper heeft een inhoud van 400 ml.

Dopper thermosfles
De thermosfles Dopper houdt jouw drinken tot 9 uur warm en tot 24 uur koud. Deze is beschikbaar in een 350 ml en 580 ml variant. De thermosfles is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dopper accessoires
Ons assortiment bestaat uit meer dan drinkflessen in alle kleuren, zo zijn er ook mooie gadgets voor bij je Dopper. Zo maak je van jouw Dopper fles een sportieve bidon met de Dopper sport cap en kun je de Dopper makkelijk meenemen met de Dopper carrier.

Drinkfles met bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een fijne drinkfles waar een bedrijfslogo en eventueel een naam op bedrukt kan worden? Dit is mogelijk op alle Dopper drinkflessen. De Dopper drinkflessen met bedrijfslogo zijn een uniek presentje voor personeel. Ook kan het logo van bijvoorbeeld een sportclub op de fles bedrukt worden. Interesse? Neem contact op met bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218.