Dopper waterfles met naam

  • Persoonlijk bedrukte Dopper waterfles met eigen naam!

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!

  • Verkrijgbaar in 8 kleuren!


Persoonlijk
Jouw persoonlijke Dopper fles met naam! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Nu verkrijgbaar in acht verschillende kleuren: variërend van roze, mint groen, zee groen, blauw, licht blauw en wit. 
Te bedrukken met tekst en/of afbeelding. 

Tegenwoordig bedrukken wij ook de Dopper waterfles steel. Deze waterfles is van roestvast staal en verkrijgbaar in twee maten: 490 ml en 800 ml. Het is ook mogelijk om de dopper fles bij 
ons te kopen zonder bedrukking. Super leuk om je Dopper te personaliseren, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon onbedrukt bij ons kopen. De Dopper is geboren uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. 

Dopper
Geestesvader Merijn Everaarts werkte destijds nog in de eventbranche en zag dagelijks toe hoe festivalbezoekers een spoor van plastic afval – voornamelijk PETflesjes – achterlieten. Zo werd het idee voor een herbruikbare fles geboren. De Dopper drinkfles wordt duurzaam geproduceerd in Emmen (Original) en China (Steel). De Dopper fles is gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn en vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal bpa vrij! Design waterfles De Dopper is niet alleen een duurzaam product, deze fles is ook nog eens Dutch Design. Dan wordt er gedoeld op strak industrieel design. Duurzaam design dat ook praktisch is. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past de Dopper Original makkelijk in je rugtas, sportbag en handtas, zo heb je altijd water on the go. Speciaal voor de stoere mannen en vrouwen met grote dorst is de Dopper Steel met een inhoud van 800ml ontwikkeld. Maar ons assortiment bestaat uit meer dan waterflessen in alle kleuren, zo zijn er ook mooie gadgets voor bij je Dopper. Zo maak je van jouw Dopper fles een sportieve bidon met de Dopper sport cap en en kun je de Dopper makkelijk meenemen me de Dopper Carrier. 


Cadeaudoosje
Een super leuke Dopper ontworpen die cadeau geven wilt geven? Bestel er een zilver cadeaudoosje bij waar de waterfles precies inpast, super leuk cadeautje dus! Drink voortaan water uit deze originele en duurzame waterfles! Met de Dopper fles draag jij bij aan een duurzaam milieu door het verminderen van plastic afval. 

Voor collega's of als relatiegeschenk
De Dopper is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven en sportclubs en is te bedrukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en wij maken er een unieke Dopper van! De Dopper waterfles kun je overal mee naartoe nemen en is super hip! Met de vele bedrukkingsmogelijkheden ontwerp jij jouw unieke Dopper waterfles! Voor iedere sport hebben wij leuke opdrukken, maar ook alleen je naam/tekst is mogelijk! Zo raak jij jouw Dopper niet kwijt en weet je altijd welke van jou is! 

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief want wij hebben vaak een dopper aanbieding. Altijd leuk en mooi meegenomen! 

Waterfles met bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een fijne waterfles waar een bedrijfslogo en eventueel een naam op bedrukt kan worden? Dit is mogelijk op de Mepal drinkfles JustWater. Deze waterfles met bedrijfslogo is een uniek presentje voor personeel. Ook kan het logo van bijvoorbeeld een sportclub op de waterfles bedrukt worden. Interesse? Neem contact op met bedrijven@simplycolors.nl op bel naar 035-6038218.

Bekijk ook:

kinderaccessoires

schoolaccessoires

sportaccessoires

accessoires met naam