Wijnkist met naam of tekst bedrukken

Wijnkist bedrukken?

Wil jij een mooie luxe wijnkist bedrukken met naam, een print of gewoon een leuke tekst? Deze wijnkist kan worden bedrukt in full colour en heeft een haarscherpe kwaliteit. De wijnkist is gemaakt van blank hout en heeft een handig schuifdeksel. Aan de binnenzijde zit ter decoratie wat houtwol waar je zelf een geschikte fles wijn in kan leggen. Deze wijnkist is het perfecte cadeau om bij de favoriete fles wijn van jouw vriend, vriendin of relatie te geven. Hiermee geef je een heel persoonlijk tintje aan de fles wijn.

Wijnkist cadeau geven

Zoek je een mooi cadeau of fles wijn voor de verjaardag van een echte wijndrinker of een echte verzamelaar? Dan kun je de fles natuurlijk in cadeauverpakking doen, maar een bedrukte wijnkist met een foto maakt het cadeau wel extra bijzonder. Een wijnkist is leuk om te geven als verrassing voor een verjaardag, vaderdag, de feestdagen of bij jubilea. Maar de wijnkist kan je natuurlijk ook voor jezelf bestellen en deze een mooi plekje geven in je huis.

Wijnkist bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je klanten wil bedanken dan is een goede indruk achterlaten natuurlijk belangrijk. Een gepersonaliseerde wijnkist met je eigen logo, laat zien dat jij moeite doet voor jouw relaties. Uiteraard is het ook mogelijk om een logo op deze wijnkist te laten bedrukken. Vragen hierover of aanvraag voor grotere aantallen kun je mailen naar: bedrijven@simplycolors.nl

Producteigenschappen

  • De wijnkist is 38,5 cm x 11 cm
  • Wijnkist gevuld met houtwol voor decoratie
  • Excl. wijnfles
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar