Veel gestelde vragen

Wordt de kleding van simply colors ook in winkels verkocht?
Nee. De producten zijn alleen via de website te bestellen

Hoe weet ik dat mijn bestelling verzonden is?
Bij een succesvolle bestelling ontvangt u meteen een 'hartelijk dank voor uw bestelling' bericht in uw scherm. Tevens ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Is een online betaling bij simply colors veilig?
Ja, simply colors maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Uw bestelling wordt verzonden binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De Post bezorgt in de regel binnen 2 dagen, mits het afleveradres binnen België is. Wij verzenden een e-mail als wij uw betaling binnen hebben en zodra uw bestelling verzonden wordt.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?
Afhankelijk van het aantal artikelen, en het volume wordt uw bestelling verstuurd in een in een envelop of een pakket. Indien uw bestelling een pakket betreft dan zal de postbode deze persoonlijk overhandigen. Bent u niet thuis dan vindt u een kaartje in de brievenbus. U kunt het pakket binnen de 2 weken bij het postkantoor ophalen. Op aanvraag kan het pakket een tweede keer worden aangeboden, bij u, buren of kantoor in dezelfde gemeente.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Voor alle informatie met betrekking tot retourneren klik hier.

Werkt de kortingscode die ik heb ontvangen op het gehele assortiment?
De kortingscodes werken niet op onze (cadeau)pakketten. In de prijs van de pakketten zit al een korting verwerkt. Daar gaat geen extra korting overheen.

Aan welke voorwaarden moet ik als buitenlands bedrijf (buiten Nederland) voldoen voor vrijstelling van btw?

  • Het factuuradres van de bestelling is niet in Nederland
  • Je bent bij ons geregistreerd als bedrijfsaccount
  • Je hebt een geldig btw-nummer ingevuld

Je betaalt dan het factuurbedrag minus de btw.