T-shirt lange mouw met naam

T-shirt lange mouw met naam

Ontwerp bij ons het allerleukste t-shirt lange mouw met naam en super schattige nieuwe afbeeldingen. De afbeeldingen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinste onder ons en dus super leuk om cadeau te geven bij een geboorte, of voor jouw eigen kleintje. Het t-shirt zal een super uniek cadeautje zijn en dus erg geliefd. Een persoonlijk cadeautje maakt het geven van een cadeautje zoveel leuker, omdat het speciaal voor een kindje ontworpen is. Het shirt is er in 16 verschillende kleuren en daarom is het geheel te ontwerpen naar jouw smaak.

T-shirts bedrukken

Als je op zoek bent naar andere persoonlijke cadeautjes, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij bedrukken namelijk niet alleen lange mouw t-shirts met naam. Andere leuke cadeautjes voor een kindje zijn bijvoorbeeld ons populaire rompertje met naam, of bekijk ons gehele assortiment kraamproducten. Voor de iets grotere kindjes hebben we nog meer kinderkleding met naam of leuke kindertassen met naam.

T-shirt lange mouw met naam voor je eigen kleintje

Het t-shirt met bedrukking is natuurlijk ook leuk om te ontwerpen voor je eigen kindje. Super leuk om de kledingkast uit te bereiden een t-shirt met bedrukking als de naam en super schattige afbeeldingen. Leuke nieuwe afbeeldingen zijn bijvoorbeeld een hertje of stoere tijger. Voor de grotere kids is een kameleon of leuke flamingo hip om te bedrukken op het tshirt.

Het t-shirt lange mouw met naam is van 100% katoen, dus van top kwaliteit en super zacht. Ze hebben een mooie pasvorm met ronde hals en zijn daarom heerlijk om te dragen voor kinderen. De t-shirts zijn te bedrukken op de voorkant en de achterkant. Ze zijn te bedrukken vanaf maat 50/56 tot maat 170. Een t-shirt bedrukken is toch super hip!

Klik op een t-shirt lange mouw hierboven en start met het ontwerpen van een super persoonlijk en leuk product.

Producteigenschappen

  • Materiaal: 100% katoen
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding
  • Verkrijgbaar in maat 50 tot en met maat 176