Theelichthouder personaliseren

Theelichthouder klein

Deze theelichthouder mag dan wel klein zijn, maar het zorgt wel voor heel veel sfeer in huis. Vooral als je er meerdere bij elkaar zet, wordt het extra gezellig. De theelichthouder is ook verkrijgbaar in een groter formaat. Bij elkaar zijn de twee houders een super leuke set.

Theelichthouder bedrukken

Wat de theelichthouder nog leuker maakt, is dat je helemaal zelf kan bepalen hoe het product eruit komt te zien. Is jouw huis vrolijk, met veel kleur? Dan kan je er ook een kleurrijke print op laten bedrukken. Je hebt de keuze uit veel verschillende printjes! Daarbij kan je ook een tekst toevoegen in een kleur naar jouw keuze. Als je het geheel wat rustiger wilt houden, kan je er voor kiezen om alleen een tekst op de theelichthouder klein te laten bedrukken. Door de tekst in een kleur, zoals zwart te laten bedrukken, creëer je een strakke uitstraling.

Uniek cadeau

Niet alleen in je eigen huis kan deze theelichthouder voor gezelligheid zorgen. Ook in het huis van vrienden, je moeder of beste vriendin zal het erg leuk staan. Door de persoonlijke tekst die erop bedrukt kan worden, is het een extra uniek cadeau.

Producteigenschappen

  • Materiaal: keramiek
  • Exclusief waxinelichtje
  • Past een kaars of waxinelichtje met een diameter van ongeveer 45 mm in
  • Diameter: 8 cm
  • Hoogte: 4, cm