Theeglas met naam graveren

Een eigen theeglas met naam hoe leuk en handig is dit! Bekijk hier de mogelijkheden om een theeglas met naam te graveren. Het is een perfect cadeautje om iemand te bedanken!

Theeglas graveren

Op zoek naar een mooi theeglas om te graveren? Bekijk dan dit mooie stevige theeglas wat wij graveren met een persoonlijke tekst. Kies een mooi design of misschien wilt u liever alleen tekst? Alles is mogelijk en dankzij de handige ontwerptool maakt u snel een uniek en eigen theeglas met naam. Onze theeglazen zijn ook leuk om cadeau te geven aan een collega of om iemand ergens voor te bedanken. Wilt u liever één van onze andere glazen artikelen laten graveren? Bekijk dan nog meer leuke glazen met naam.

Theeglas cadeau voor Moederdag?

Voor de liefste mama's en oma's hebben wij de leukste Moederdag producten op een rij gezet. Deze zijn allemaal te vinden onder de pagina van Moederdag. Op deze pagina zijn alle nieuwe Moederdag prints op een rijtje te zien op deze fantastische thee glazen die wij persoonlijk voor u graveren. Kies één van de voorbeelden, en maak deze nog persoonlijker door zelf uw print en lettertype te kiezen en natuurlijk de namen die erop komen. Een cadeautje is leuk om te geven maar als het ook nog eens persoonlijk is, helemaal geweldig!

Naast deze thee glazen hebben wij nog veel meer leuke producten in ons assortiment, zoals een snoepblik, deze kunt u leuk combineren met de theedoos. De snoepblikken kunt u ook door ons al laten vullen met lekkere chocolaatjes of snoephartjes, maar ook zijn deze zonder vulling te bestellen, zodat u deze zelf kunt vullen met de lievelingssnoepjes van mama of oma.

Producteigenschappen

  • Uniek en persoonlijk moederdagcadeau
  • Glas
  • 31 cl, mat
  • Te graveren met print of eigen tekst
  • Bij voorkeur met de hand afwassen