Theeglas hoog graveren

Een fijn hoog theeglas om een grote warme kop thee te kunnen drinken. De zijkant van het glas kan gegraveerd worden met een tekst naar keuze, zoals je eigen naam! Kies zelf jouw favoriete lettertype uit.

Theeglas met naam

Dit theeglas past perfect op iedere tafel. Het glas hoeft niet alleen gebruikt te worden voor thee, maar is ook perfect voor een latte macchiato. Dit theeglas is uniek, doordat je het kan graveren met naam. Ook kan je er één van onze leuke printjes aan toevoegen zo maak je het theeglas helemaal af. Graveer de naam van jouw moeder, oma of vriendin op het theeglas en dit unieke cadeau is klaar om te geven.

Theeglas graveren

Is jouw moeder of vriendin een echte thee liefhebber? Verras hen dan met dit leuke en unieke gegraveerde theeglas. Je kan het theeglas zelf ontwerpen met naam of tekst. Nog leuker om twee theeglazen te graveren, zo kun je gezellig met je moeder of vriendin genieten van een theetje op de bank! Het gegraveerde theeglas is het perfecte cadeau voor een vriendin, verjaardag of Moederdag! Begin snel met het personaliseren en geef ze dit leuke cadeautje!

Zelf cadeaupakketje samenstellen

Wat is er nou leuker dan een gegraveerd theeglas in een pakket samenstellen? Nou, dat dachten wij ook! Het is toch super leuk om een theeglas te personaliseren met één van onze leuke prints en deze samen met een gepersonaliseerde houten theedoos met 6 vakken, met 9 vakken of met 12 vakken als pakketje cadeau te geven. Door zelf beide producten te bestellen, heb je zo een cadeaupakketje jij helemaal zelf hebt samengesteld en gepersonaliseerd.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 15 cm
  • Inhoud: 38 cl
  • Diameter bovenkant: 8 cm
  • Wordt gegraveerd
  • Vaatwasserbestendig