Theedoos 6-vaks met naam en print bedrukken

Mooie houten theedoos met 6 vakjes om thee in te doen en te bedrukken met een persoonlijke tekst, print en/of met naam. Leuk om te geven aan een echte theeleut, of om jezelf cadeau te doen! Is een dierbare van jou nou een échte theeleut die een persoonlijke theedoos verdient? Personaliseer dan deze houten theedoos. Ook leuk om te combineren met gepersonaliseerd glaswerk zoals een theeglas met een vergelijkbare print, zodat je een leuk setje kunt geven.

Theedoos met print en tekst

Maak jouw theemomentje extra leuk met een persoonlijke theedoos met je eigen naam! Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven! De theedoos heeft 6 vakken waar jij jouw favoriete thee in kan bewaren. Vind je dit nog te weinig? Dan hebben we ook een houten theedoos met 9 vakken. Mooi als eyecatcher op tafel of geef hem als verjaardagscadeau of zomaar aan een echte theeleut.

Theedoos met naam als cadeau

Op zoek naar een cadeau voor je beste vriendin, leukste collega of liefste familielid? Wat dacht je van een persoonlijke theedoos waarmee je ook daadwerkelijk iets van waarde geeft aan je dierbare? Dat dachten wij nou ook! Kies een design waarvan jij vindt dat die écht bij de ontvanger past en maak hem af door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Ook super geschikt om te geven aan je moeder of oma op Moederdag.

Theedoos een typisch cadeau voor Moederdag

Een theedoos is super geschikt om cadeau te geven op Moederdag. Geef hem aan je beste vriendin die net moeder is geworden, aan je eigen moeder, tante of oma of een andere belangrijke vrouw in je leven. Een persoonlijke theedoos biedt ook daadwerkelijk een cadeau van waarde. Kies één van de designs waarvan jij vindt dat die écht bij de ontvanger past en maak hem af door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Uiteraard kun je de theedoos ook als gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven.

Producteigenschappen

  • 6-vaks; 21x16x6,5cm
  • Ook beschikbaar als 9-vaks theedoos
  • Materiaal: grenen