Houten tandendoosje met naam

In dit schattige houten tandendoosje kun je de eerst melktandjes van je kind zorgvuldig bewaren. Ook leuk om cadeau te geven!

Tandendoosje met naam bedrukt

Met dit houtendoosje met naam bedrukt kun je heel eenvoudig de eerste melktandjes van je kind bewaren. Tandjes wisselen is toch een grote mijlpaal en deze herinnering kan je tastbaar maken door de melktandjes te bewaren in een speciaal tandendoosje met naam. Naast dit ronde tandendoosje is er eventueel ook nog een tandendoosje in de vorm van een hartje bij ons te bestellen.

Tandendoosje cadeau geven

Heb jij een nichtje of kindje in de omgeving die ook tandjes aan het wisselen is dan is dit tandendoosje natuurlijk ook leuk om cadeau te geven. Wij bedrukken onze houten doosjes en kisten rechtstreeks op het hout waardoor het een duurzaam en natuurlijk effect heeft. Dit tandendoosje gaat dan ook jaren mee! Dit schattige ronde houten doosje is natuurlijk ook heel leuk om andere bijzondere kleine dingetjes in te bewaren zoals het eerste babyarmbandje, haarlokje etc. Door de personalisatie met naam van het kind heb je een uniek en bijzonder product.

Tandendoosje bestellen

Keus gemaakt en een houten tandendoosje bestellen? Met onze vernieuwde ontwerptool kan je heel eenvoudig jou favoriete print en kleurencombinatie kiezen. Voer de naam van het kindje in en je product is ontworpen! Bij het afrekenen kan je eventueel kiezen voor een cadeaudoos en/of een wenskaartje. Op deze manier heb je een leuk en betaalbaar kraamcadeautje of verjaardagscadeautje waar iedereen blij mee is.

Producteigenschappen

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmeting: 5,5 x 5,5 x 3,2 CM