Sleutelhanger hart bedrukt met foto

Een leuke accessoires voor aan je sleutelbos of hang een zelf ontworpen sleutelhanger aan de rits van je tas. Super leuk om zelf te personaliseren door je favoriete foto op de sleutelhanger te laten drukken. Nog op zoek naar een klein cadeautje voor iemand? Dan is deze kleine accessoire het presentje wat je zoekt! Bekijk ook onze andere fotocadeaus.

Sleutelhanger hart met foto als cadeau

Met deze sleutelhanger in de vorm van een hart, met een leuke foto, draag je altijd een foto van je geliefde, je kinderen of je huisdier bij je. Het is een leuk cadeau voor zowel kinderen als volwassenen en ook nog eens lekker betaalbaar. Hierdoor kun je deze sleutelhanger hart perfect als cadeau geven aan je partner op Valentijnsdag, aan je moeder op Moederdag of aan je vader op Vaderdag. Ook leuk als housewarmingcadeau als iemand een nieuw huis heeft. Zo kunnen we nog wel een paar leuke momenten verzinnen om dit betaalbare cadeautje te geven!

Nooit meer je sleutels kwijt met de sleutelhanger hart

Een groot voordeel van de sleutelhanger hart is dat je jouw sleutels nooit meer zult kwijtraken. Je fietssleutels, huissleutels of autosleutels ga je direct herkennen met een persoonlijke sleutelhanger eraan. De sleutelhanger hart met eigen foto zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk weet dat jouw sleutels eraan hangen. Het maken van een persoonlijk fotocadeau zoals deze sleutelhanger is heel gemakkelijk, doordat je zelf het ontwerp kunt samenstellen dankzij de handige ontwerptool. Liever geen foto maar een eigen print uploaden? Ook dat is allemaal mogelijk.

Sleutelhanger hart voor bedrijven

Ook leuk als bedrijfsmerchandise voor op een beurs of wanneer er een nieuwe collega start. Een andere zakelijke bestemming voor de sleutelhanger hartjes? Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op via bedrijven@simplycolors.nl en laat ons weten wat je precies wilt bestellen.

Producteigenschappen

  • Materiaal: Kunststof
  • Inclusief sleutelring, maar zonder haakje
  • De sleutelhanger past door de brievenbus
  • Alleen bedrukking op de voorzijde
  • Bedrukking geeft niet af