Rugzak voor kinderen met naam

Ontwerp hier een rugzak die wordt bedrukt met naam en een van onze super leuke printjes. Speciaal voor deze hippe tas zijn er een aantal nieuwe printjes ontworpen. Maar ook de oude populaire printjes kunnen bedrukt worden op dit tasje. Zo kun je de rugzak met naam helemaal ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt!

Deze rugzak heeft een erg populaire en mooie model. De tas is beschikbaar in 9 verschillende kleuren, namelijk mint groen, aqua, roze, navy, blauw, rood, groen, licht roze en zwart. Naast de kleur van de tas kun je natuurlijk ook de opdruk en opdrukkleur zelf bepalen. Bekijk eens onze populairste printjes! De rugzak met naam is er in een grote en kleine maat, dus voor grote en kleine kinderen. Wat handig is aan deze tas, is dat de tas verstelbare schouderbanden heeft.

Kinderrugzak voor naar school

Een rugzak kan eigenlijk altijd worden gebruikt wanneer je de deur uit gaat. Maar het is echt super cool als je met een rugzak met naam op school aankomt! Naast deze rugzak met naam bedrukken bij ook andere producten die je mee naar school kunt nemen. Denk aan onze Mepal Lunchbox Campus met naam en een daarbij passende Mepal schoolbeker met naam. Het Mepal fruitbakje is ook leuk en ideaal om gesneden fruit in mee te nemen. Al deze producten passen in de hippe rugzak en jouw schoolset is helemaal compleet!

Natuurlijk kan de rugzak voor kinderen ook gebruikt worden voor op vakantie of wanneer je een dagje weg gaat. Ook daarvoor is deze rugzak met naam ideaal! De rugzak is natuurlijk ook een super origineel cadeautje voor kinderen. Geef en klein rugzakje met naam cadeau bij een geboorte. Of geef deze rugzak cadeau aan een kindje die voor het eerst naar school toe gaat. Ontwerp een hippe rugzak met naam!

Producteigenschappen

  • Afmeting kleine rugzak: 34 x 25 x 10 (hxbxd)
  • Afmeting grote rugzak: 43 x 30 x 14 cm (hxbxd)
  • Materiaal: 600 D
  • Waterafstotend
  • Verstelbare schouderbanden