Rolmaat personaliseren en bedrukken

Vaderdagcadeau kopen

Voor de liefste papa's en opa's hebben wij ook dit jaar weer de leukste producten op een rij gezet, deze zijn allemaal te vinden onder de pagina van Vaderdag. Hier staan nog veel meer leuke en persoonlijke cadeautjes voor de beste papa's en opa's. De leukste manier om iemand te verassen is toch wel de persoonlijke manier! Hierboven zie je al een aantal voorbeelden van de rolmaten.

Rolmaat voor kluspapa of klusopa

Zoek jij een leuk cadeautje dat origineel is en praktisch? Wat dacht je van een rolmaat met naam. Dit is een cadeautje waar elke vader of opa blij mee zal zijn. Met deze gepersonaliseerde rolmaat is klussen en allerlei dingen opmeten namelijk nog nooit zo leuk geweest. Dankzij zijn praktische ontwerp is het een hele lichte en compacte rolmaat die je overal mee naar toe kan nemen.

Rolmaat met naam

Dit gepersonaliseerde cadeautje is super leuk om cadeau te doen voor je vader op bijvoorbeeld Vaderdag. De gepersonaliseerde rolmaat is typisch een cadeau waar je vader het nog lang over het gaat hebben. Is het lastig om te personaliseren? Nee totaal niet! Je hoeft alleen maar een leuk logo, je naam of een grappige tekst toe te voegen, kies een van onze leuke designs uit en je bent klaar! Wij bedrukken jouw ontwerp haarscherp met de mooiste kleuren op jouw rolmaat. Ga gauw aan de slag in onze design tool hierboven en zorg voor iets speciaals!

Producteigenschappen

  • 5 meter
  • met riemclip
  • met polsbandje
  • niet geschikt voor professioneel gebruik
Ferha El-Allouchi
1-6-2023
"Prima in orde goede kwaliteit"
starstarstarstarstar
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar