Ruilen

Als de maat of de kleur van een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. U kunt het betreffende artikel in de envelop of doos terugsturen naar:

simply colors
Postbus 504
3760 AM Soest
Nederland

Vermeldt in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terugontvangen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakketje af bij een postkantoor. Wij zullen de nieuwe kleertjes naar u toesturen en nemen die portokosten voor onze rekening.

**Niet goed = geld terug **

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gratis retourneren. Dit is echter alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan simply colors (info@simplycolors.be). Wij sturen u dan een gefrankeerde envelop. Deze kan u gebruiken om het kledingsstuk in terug te sturen.

Stuur met de retourzending een print mee van onze bevestiging van de bestelling en vermeldt uw bankrekening. Graag ook de reden van retour vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren. Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

Er wordt niet geruild of teruggenomen indien:

  • de kleding voorzien is van een bedrukking
  • de kleding gedragen en/of gewassen is
  • u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen
  • u de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd