Borrelplank rond graveren

Borrelplank rond gegraveerd met naam

Deze mooie robuuste ronde plank is gemaakt van duurzaam geproduceerd beukenhout, handgemaakt en onbehandeld. De plank is afgewerkt met een stoer bruin leren koord. Wij graveren deze prachtige plank met een mooie scherpe gravering waardoor deze plank een mooi plaatsje in de keuken verdiend.

Persoonlijke houten pizzaplank graveren

Meer een pizzaliefhebber? Deze plank is ook heel geschikt om hiervoor te gebruiken. Bekijk de leuke pizza printjes die wij graveren samen met een naam en een persoonlijke tekst.

Borrelplank als relatiegeschenk

Deze houten borrelplank of pizzaplank is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of voor andere bedrijfsmomenten. Wij graveren ook bedrijfslogo's of andere prints. Meer informatie? Neem dan even contact op met onze zakelijke afdeling voor een persoonlijke aanbieding.

Producteigenschappen

  • Houtsoort beuken
  • 33 cm in diameter en 2 cm dik, handvat is 10 cm
  • te graveren met eigen tekst, naam en/of afbeelding
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar