Mepal Lunchbox Campus met opdruk naar keuze

De nieuwe serie van de Mepal lunchbox campus is verkrijgbaar! Dezelfde kleuren maar dan net iets hipper! Laat ook een persoonlijke Mepal lunchbox campus met naam bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om alleen met naam te bedrukken of met afbeelding en naam, er is heel veel keus uit leuke logo's en kleuren waaruit je kan kiezen.Met al onze mogelijkheden maak je het helemaal persoonlijk en naar wens. De bedrukking van de lunchbox met naam is slijtvast, deze wordt geprint met een uv printer (geen stickermateriaal).


  • Lunchbox met naam

  • Van het bekende merk Mepal

  • Inclusief uitneembaar bakje en vorkje

  • Goede afsluiting, het eten blijft lekker vers

  • Altijd een origineel item!

Mepal Lunchbox campus met naam


De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit. De lunchtrommels zijn verkrijgbaar in de serie Campus en de TO GO serie in diverse kleuren. De serie Campus is perfect voor de kinderen om mee naar school te nemen. De serie TO GO is perfect voor onderweg, op kantoor of naar school.


De Campus serie heeft een medium broodtrommel om te laten bedrukken. Er passen maar liefst 4 boterhammen in de Mepal lunchbox campus. Bij de broodtrommel is het super leuk om een bijpassende schoolbeker te ontwerpen. Is jouw kindje nog iets kleiner? Kijk dan eens bij de pop-up beker van Mepal. Naast deze campus serie hebben wij ook nog het fruitboxje. Handig voor in de drinkpauze op school voor het fruit van jouw kindje, in dit bakje zit ook een handig vorkje waarmee het fruit lekker kan worden opgegeten.


De TO GO serie heeft een platte, grote en een medium lunchbox. Ook hierbij is het leuk om een drinkbeker te laten bedrukken.


Bij de lunchboxen kun je natuurlijk ook altijd een Dopper met eigen naam laten bedrukken.


De lunchboxen / broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ze zijn makkelijk te openen door kinderen en BPA-vrij.


Bekijk ook:

Back to school

Schoolbeker

Schoolbeker popup