Little Dutch Loopscooter

Wanneer jouw kindje al een tijdje loopt is een loopfiets natuurlijk het volgende waar je hem of haar mee laat kennismaken. De loopscooter van Little Dutch is daar ook super geschikt voor. Dit item helpt bij de ontwikkeling van de kleintjes om hun evenwicht te bewaren en de motoriek van het fietsen al te leren kennen. Of je nou voor de roze scooter gaat of de olijfkleurige, beide zijn ze ontzettend leuk voor jouw kindje. Wat ook fijn is, is dat het zadel nog 2 standen omhoog kan op het moment dat de laagste stand te laag wordt. Zo groeit de loopscooter mee met jouw kindje.

Loopscooter van Little Dutch met naam

Het houten speelgoed van Little Dutch leent zich perfect om bedrukkingen op te zetten. Zo ook de loopscooter van Little Dutch. Welke kleur je ook kiest, de olijfgroene of roze, beide zijn ze ontzettend leuk om te personaliseren. Als print kun je kiezen uit verschillende opties naar eigen keuze. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijke print waar je de naam van jouw kindje op kunt zetten of kies een passende tekst die echt typerend is voor het kind. Vervolgens krijg je de bedrukking twee keer en doordat de sticker los wordt meegeleverd, kun je zelf kiezen waar je de bedrukking plakt.

Let op: het is niet mogelijk om 2 verschillende stickers te bestellen bij deze loopscooter.

Loopscooter als cadeau

Wordt jouw kindje bijna 2 jaar? Dan is de loopscooter het ideale cadeau om te geven. Houd jij al een verlanglijstje bij? Zet deze loopscooter erop en laat jouw dierbaren de bedrukking kiezen. Een persoonlijk verjaardagscadeau is super leuk om te geven, maar natuurlijk nóg leuker om te krijgen!

Vind jij het speelgoed van Little Dutch net zo leuk als wij? Bekijk dan ook eens de andere producten van Little Dutch en zet ze op je verlanglijstje. Ook vind je in ons assortiment verjaardagscadeaus met naam.

Houten Little Dutch Speelgoed

Het merk Little Dutch richt zich op houten speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Het assortiment bestaat uit vele accessoires voor op de kinderkamer die ontzettend leuk zijn om mee te spelen. Daarnaast ziet het speelgoed van Little Dutch er ook nog eens super clean en verzorgd uit, wat ervoor zorgt dat je de kinderkamer ook leuk ermee kan inrichten. Bij Simply colors mogen wij het speelgoed bedrukken met persoonlijke teksten en prints. Kies bijvoorbeeld voor de naam en geboortedatum van je kindje, of ga voor een persoonlijke, passende tekst. Het speelgoed van Little Dutch is ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Vanaf 2 jaar
  • Afmetingen: 82 cm x 37 cm x 58 cm
  • Materiaal: Hout met verf op waterbasis, de wielen zijn van kunststof
  • Loopscooter wordt als bouwpakket geleverd
  • Bedrukking wordt 2x meegeleverd als sticker en kun je zelf opplakken
  • Het zadel is verstelbaar in 3 standen, laag: 31 cm, middel: 33 cm, hoog: 35 cm
  • Het stuur is niet verstelbaar