Little Dutch blokkenkar

Het eerste item waarmee jouw kindje kan gaan lopen is de blokkenkar. Naast wandelen met de kar, kunnen de kindjes ook spelen met de blokken die erin zitten en aan de slag met vormen herkennen. Het kleurrijke geheel zit in een houten kar met houten wieltjes en kan gebruikt worden door kindjes die al kunnen lopen. Gegarandeerd bouwplezier bij de kleintjes!

Little Dutch blokkenkar met bedrukking

Het houten speelgoed van Little Dutch is ideaal om te laten bedrukken. Het hout is al gekleurd, maar met een witte tekst erop wordt het een nog persoonlijker geheel. Zet de naam van je kindje erop of juist een persoonlijke tekst. De blokkenkar is ook erg leuk als verjaardagscadeautje of als kraamcadeautje. Bij een kraamcadeau kun je voor de bedrukking denken aan de geboortedatum, de lengte en het gewicht van het kindje. Totdat het kindje kan lopen staat de blokkenkar als accessoire op de kinderkamer. Door het uiterlijk ziet het er hartstikke leuk uit en kun je de kar echt zien als een woonaccessoire.

Blokkenkar als cadeau

De blokkenkar van Little Dutch is super geschikt om als cadeau te geven aan het kindje van een dierbare. Omdat de blokkenkar geschikt is voor kindjes vanaf 12 maanden, kun je dit bijvoorbeeld super goed als verjaardagscadeau op het verlanglijstje zetten. Wel belangrijk is dat het kindje al zelfstandig kan lopen, omdat de blokkenkar niet geschikt is om mee te leren lopen. De kans dat ze zich bezeren zodra ze zich aan de kar omhoog tillen of erop leunen is dan aanwezig en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Is de blokkenkar toch niet wat je zoekt om cadeau te geven? Bekijk dan eens de andere Little Dutch producten die ook allemaal super leuk zijn om als cadeau te geven. Liever een ander product laten bedrukken om cadeau te geven? Bekijk dan eens onze kraamcadeaus of verjaardagscadeaus.

Speelgoed van Little Dutch

Little Dutch is een merk dat zich richt op speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Het assortiment bestaat uit vele accessoires voor op de kinderkamer die niet alleen leuk zijn om mee te spelen. Het speelgoed van Little Dutch ziet er namelijk ook nog eens ontzettend clean en verzorgd uit. Dat houdt in dat de kinderkamer er super verzorgd uitziet en het leuk is om naar te kijken. Bij Simply colors mogen wij het speelgoed bedrukken met persoonlijke teksten en prints. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, passende tekst of ga voor de naam en geboortedatum van je kindje. Ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Vanaf 1 jaar
  • Afmetingen: 39 cm x 30 cm x 40,5 cm
  • Materiaal: Hout
  • Blokkenkar bevat 27 houten blokken
  • Bedrukking komt op één van de middelste blokken
  • Let op: Kinderen moeten zelfstandig kunnen lopen, voordat ze de blokkenkar kunnen gebruiken