Koeka speendoekje Dijon met naam borduren

Koeka speendoekje

Het speendoekje Dijon van het merk Koeka is een handig en leuk accessoire voor aan het speentje van een baby. Het is gemakkelijk aan de speen vast te maken door de lus. Baby’s vinden het speendoekje fijn om mee te spelen en tegen hun gezicht aan te houden. Ook raakt de speen niet zo snel meer kwijt dankzij dit doekje. Het speendoekje is gemaakt van zacht lusvast badstof en heeft de vorm van een blaadje.

Speendoekje met naam

Bij simply colors kun je de naam van jouw kindje op het speendoekje laten borduren. Dit maakt het natuurlijk extra speciaal én handig zodat iedereen weet van wie het speendoekje is. Het speendoekje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt ook nog eens zelf kiezen met welke kleur garen je het wilt laten borduren.

Speendoekje kraamcadeau

Wat ook leuk is is om het speendoekje als kraamcadeau te geven. Naamcadeaus vallen altijd goed in de smaak én het is heel erg persoonlijk. Daar zullen de nieuwe ouders zeker blij mee zijn. Tip! Dit speendoekje is leuk te combineren met de andere Koeka producten en en als set cadeau te geven.

Producteigenschappen

  • 90% katoen 10% polyamide
  • mooie kwaliteit en met zorg geborduurd