Jute kerstzak met naam

De feestdagen gaan over het creëren van speciale momenten en blijvende herinneringen. Onze gepersonaliseerde jute kerstzakken voegen een extra vleugje magie toe aan deze bijzondere tijd van het jaar. Perfect om cadeautjes in te verstoppen en een geweldige aanvulling onder de kerstboom. Laat de kerstman maar komen! In deze jute kerstzak met naam worden alle kerstcadeautjes veilig bewaard. Voor de hele familie een kerstzak met familie naam of misschien wel voor iedereen een eigen kerstzak met naam?

Praktische kerstzak van jute

Ontdek onze veelzijdige jute kerstzakken, perfect voor het creëren van een feestelijke sfeer tijdens de feestdagen. Gemaakt van duurzaam jute materiaal, bieden deze zakken een milieuvriendelijke en stijlvolle oplossing voor het verpakken van je cadeaus. De eenvoudige en praktische vormgeving maakt ze ideaal voor het opbergen van kerstcadeautjes.

Kerstzak met naam

Deze kerstzak van jute materiaal is je beste vriend als het gaat om cadeautjes bewaren en geven. Deze zak kan je persoonlijk maken door er voor- of achternamen op te laten bedrukken. Er passen veel cadeaus in én het ziet er heel leuk uit!

Unieke bedrukking voor een persoonlijke touch

Maak je jute kerstzak extra speciaal door deze te voorzien van een unieke bedrukking. Kies uit één van de ontwerpen die gemaakt zijn door onze designers en voeg een persoonlijke touch toe met namen, datums of feestelijke boodschappen. Wanneer de kerstzak onder de boom ligt, geeft de bedrukking een extra dimensie aan het moment dat de kerstcadeautjes worden uitgepakt. Ontdek de mogelijkheden van onze bedrukte jute kerstzakken en maak dit feestseizoen extra bijzonder!

Producteigenschappen

  • Materiaal: 100% jute
  • Afmeting: ca. 60 x 100 cm (b x h)
  • Te bedrukken met eigen tekst op de voorzijde