Jollein badjas borduren

Dit Jollein badjasje wil je gewoon in de kast van je dreumes hebben hangen. Hoe schattig zijn de oortjes die aan de capuchon bevestigd zitten? Dit geeft gelijk een knuffelbare look! Daarnaast kan je de naam van je kindje laten borduren op de borst.

Badjas Jollein

Het merk Jollein heeft dit badjasje al superlief gemaakt van zichzelf, want kijk nou naar die oortjes! Maar je kan dit item nog leuker maken door de naam van je kindje op de borst te laten borduren. Dat maakt het extra speciaal en persoonlijk. Het laten borduren is een heel simpel proces, de stappen kan je snel doorlopen én het fijne is dat je direct een voorbeeld van je ontwerp op het badjasje ziet verschijnen. Zo kan je makkelijk checken of je het gekozen lettertype mooi vindt, of je de kleuren van de borduurgaren mooi vindt op de kleur van het badjasje etc.

De stappen die je doorloopt voor het laten borduren van het badjasje zijn de volgende:

  • Kies de kleur van het basjasje uit;
  • Bepaal welk lettertype jij het mooiste vindt;
  • Vul de betreffende naam in;
  • Kies de kleur van de borduurgaren.

Na deze vier simpele stappen ben je klaar om het product in het winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden!

Kraamcadeau badjas met naam

Het badjasje kan gebruikt worden na het douchen, na het het badje of na het zwemmen. Het water wordt gemakkelijk opgenomen door de zachte badstof. Daardoor houdt het de kleintjes lekker warm. Het beschikt over een handig drukknoopje om hem dicht te houden. Er zit elkastiek in de rugpand voor de perfecte pasvorm en het ceintuurtje zit vast aan het badjasje, waardoor je deze nooit kan verliezen.

Dit klinkt als het perfecte badjasje voor jouw eigen kleintje. Maar dit item is ook superleuk om te geven als kraamcadeautje. Het is persoonlijk door de naam die erop geborduurd wordt en een badjasje komt altijd van pas.

Producteigenschappen

  • Leeftijd: 1-2 jaar
  • Merk: Jollein
  • Op 40°C in de wasmachine
  • 90% badstof katoen en 10% polyester