Herinneringskist groot met naam

Een herinneringskist van hout met je naam erop bedrukt is een prachtige en persoonlijke manier om kleine spulletjes te bewaren die je dierbaar zijn. Of het nu gaat om foto's, kaarten, sieraden of andere kleine items die je wilt koesteren, deze kist biedt een veilige en mooie opbergplaats.

Herinneringkist met naam bestellen

De houten kist is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevige constructie die ervoor zorgt dat je spullen goed beschermd zijn tegen stof en schade. Het deksel van de kist is voorzien van naam, print, persoonlijke tekst of een eigen foto wat het een uniek en persoonlijk item maakt. Wij bedrukken rechtstreeks op het hout waardoor er een mooi en duurzaam resultaat ontstaat. Dus geen sticker of ander materiaal wat snel loslaat. Deze herinneringkist zal heel lang mee gaan!

Herinneringskist van hout

Deze herinneringskist van hout is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je kunt de kist op een plank of tafel plaatsen als decoratief element of het in een kast of lade bewaren als opslag. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, dan is een gepersonaliseerde herinneringskist zeker een geweldige optie. Het is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een zeer persoonlijk en attent gebaar. Of je nu herinneringen wilt bewaren aan een speciale gebeurtenis, een dierbaar persoon of gewoon waardevolle spulletjes die je niet kwijt wilt raken, een houten herinneringskist met jouw naam erop bedrukt is een mooie manier om dat te doen. Deze herinneringkist is ook leuk om als persoonlijk kraamcadeau te geven of als een gepersonaliseerd trouwcadeau.

Producteigenschappen

  • Materiaal: hout
  • Kleur: naturel
  • Afmeting: 39,6 x 29,5 x 12,8
  • Met klepdeksel
  • Bedrukking: rechtstreeks op het hout (geen sticker)