Ketting hart graveren

Hart ketting - zilver cadeau geven

Geef een ketting in de vorm van een hart cadeau aan jouw geliefde. Dit kettinkje wordt gegraveerd met een van onze mooie ontwerpen. Een perfect gift voor Valentijnsdag of gewoon voor iemand die heel erg speciaal is voor jou. De ketting is gemaakt van stainless steel, dus verkleurt niet.

Graveer de hart ketting met initialen

Voor dit unieke kettinkje zijn een aantal mooie ontwerpen te gemaakt die te vinden zijn in de designtool hierboven. Wat is er nou specialer dan een ketting in de vorm van een hartje met de initialen van je kinderen óf met de initialen van jou en je geliefde gegraveerd. Zo'n gepersonaliseerde ketting is natuurlijk ook super schattig voor kinderen. Bijvoorbeeld een leuk klavertje, een bloem of een hondenpoot voor een echte dierenvriend. Ook deze ontwerpen zijn allemaal te graveren met naam of initialen.

LET OP! Het kan door de designtool bij sommige lettertypen en logo's lijken alsof het ontwerp niet precies in het midden zit, maar wij graveren alle sieraden natuurlijk gewoon in het midden!

**Producteigenschappen **

  • Materiaal: stainless steel
  • Lengte ketting: 44,5 cm en is verlengbaar tot 5,5 cm
  • Hart is 12,75 mm breed, 14,75 mm lang en 22 mm dik
  • Bestel hier de ketting in het goud of rosé goud
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar
VERA VAN RIET
21-1-2023
"Alles was volledig naar wens en tijdig geleverd."
starstarstarstarstar
Peter Corty
18-1-2023
"Mooie keuze en vlotte service. Correcte samenwerking"
starstarstarstarstar