Happy Horse paard Bright knuffeldoekje met naam

Het liefste knuffeldoekje ontwerp je natuurlijk zelf met naam. De naam die erop geborduurd wordt, zorgt er niet alleen maar voor dat het paardje super schattig is, maar ook dat het echt uniek is. Deze is speciaal voor jouw kindje gemaakt!

Paard knuffeldoekje borduren met naam

Deze lieve Happy Horse paard Bright kan je heel gemakkelijk laten borduren met de naam van je kindje. Je hoeft alleen een paar stappen te doorlopen in onze designtool om tot een mooi resultaat te komen. Ten eerste kies je het lettertype wat je mooi vindt. Ga je voor sierlijk of houd je meer van strak en simpel? Beide is mogelijk! Vervolgens kies je de kleur van de borduurgaren uit. Er zijn verschillende kleuren mogelijk dus check vooral goed welke echt jouw favoriet is! Als laatste vul je de naam in het tekstveld in. Het eindrsultaat kan direct checken, ideaal!

Happy Horse Bright knuffeldoekje als kraamcadeau

Wellicht ben je niet op zoek naar een knuffeldoekje voor je eigen kindje, maar ben je op zoek naar een uniek cadeau. Als je op kraamvisite gaat, kan je hier niet mee de mist ingaan. De kersverse ouders vinden het altijd superleuk om een persoonlijk cadeautje met naam te ontvangen. Het voelt toch extra speciaal en het is echt voor het baby'tje gemaakt. Combineer het met andere cadeautjes uit onze shop om er een mooi pakketje van te maken.

Knuffeldoekje voor onderweg

De knuffeldoekjes van Happy Horse zijn gezellig en lief voor in de babykamer. Maar ook onderweg kan jouw kleintje er veel plezier van hebben. Neem paard Bright mee tijdens het wandelen of als er een bezoekje wordt gebracht aan opa en oma bijvoorbeeld. Ook tijdens een ritje in de auto kan het paardje voor extra gezelligheid zorgen!

Producteigenschappen

  • Hoogte: 28 cm
  • Geborduurd, daarom kindvriendelijk
  • Één regel tekst/naam op het buikje
  • Merk: Happy Horse
  • Wassen op 30 graden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar