Happy Horse leeuw Luke knuffeldoekje met naam borduren

Happy Horse leeuw knuffeldoekje

Een zacht knuffeldoekje is heerlijk om mee te slapen voor een kindje, maar zo'n stoer en schattig knuffeldoekje maakt het nóg leuker. Het knuffeltje heeft twee knopen aan het doekje en stoere manen waaraan een kleintje lekker kan friemelen, terwijl hij of zij in slaap valt. Het leeuwtje heeft een gele vacht en de manen zijn groen. Het knuffeldoekje is 26 cm hoog en, net als alle andere Happy Horse knuffels, heerlijk zacht. De naam van jouw kleintje kan worden geborduurd op het doekje met de kleur en het lettertype die jij mooi vindt!

Het vriendje van dit knuffeldoekje is de stoere Happy Horse Leeuw Luke. Leuk om zo'n setje te kopen voor jouw kleintje of om het cadeau te geven. Ontwerp het knuffeldoekje met naam en maak het een uniek knuffeltje!

Producteigenschappen

  • merk Happy Horse
  • wasbaar op 30 graden
  • hoogte 26 cm
  • te borduren met één regel tekst
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar