Happy Horse lam Lotus knuffeldoekje

Ben je op zoek naar een heerlijk zacht knuffeldoekje dat de favoriet van je kindje gaat worden? Dit tutteldoekje van lieve lam Lotus is daar zeker geschikt voor! Geef het knuffeldoekje aan je kindje bij de geboorte of leuk als kraamcadeautje voor een bekende die onlangs is bevallen.

Happy Horse knuffeldoekje lam Lotus

Ben je op zoek naar een uniek cadeautje voor een speciaal kindje? Dan is dit Happy Horse knuffeldoekje van lam Lotus de perfecte keuze! Dit zachte en knuffelbare doekje is niet alleen een bron van troost en comfort, maar is ook nog eens super zacht voor het kind.

De knuffeldoekjes van Happy Horse zijn gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid van de baby. Het doekje is ontworpen om perfect in de kleine handjes van het kindje te passen, zodat ze het gemakkelijk kunnen vasthouden en knuffelen. Het formaat is ideaal om overal mee naartoe te nemen, of het nu in bed, in de kinderwagen of tijdens het reizen is.

Knuffeldoekje borduren

De meeste knuffeldoekjes van Happy Horse kunnen wij personaliseren met de naam van je kindje, wat deze knuffeldoekjes echt bijzonder maakt. Dit maakt een knuffeldoekje een uniek en speciaal cadeautje dat lang gekoesterd zal worden. Of het nu gaat om de naam van de baby, initialen of een bijnaam, het toevoegen van een persoonlijk tintje maakt het cadeau extra speciaal en memorabel. Denk bijvoorbeeld aan Happy Horse knuffeldoekje konijn Richie, beer Bradley of aap Mickey.

Knuffeldoekjes met naam zijn niet alleen geliefd als cadeau bij geboortes, doopfeesten of verjaardagen, maar ook als aandenken voor speciale gelegenheden. Het is een cadeau dat jarenlang gekoesterd zal worden. Bekijk ook de andere knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse.

Producteigenschappen

  • Afmeting: 23 cm
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Wasadvies: 30 graden
  • Let op: knuffeldoekje lam Lotus kan niet gepersonaliseerd worden