Happy Horse koe Casper knuffeldoekje met naam borduren

Happy Horse koe knuffeldoekje Casper

Knuffeldoekjes zijn eigenlijk onmisbaar voor jouw kindje. In ons assortiment zitten de schattigste knuffeldoekjes die worden borduurd met naam. Zo ook dit schattige Happy Horse koe knuffeldoekje Casper, waar een naam op het buikje kan worden geborduurd. Dit schattige kleine koetje heeft ook nog een groot vriendje, namelijk de Happy Horse koe Casper. Samen zijn deze knuffels een perfect cadeautje voor een verjaardag of geboorte. Maar deze knuffels zijn natuurlijk ook leuk om te bestellen voor je eigen kindje. Ontwerp in de designtool hierboven het Happy Horse koe knuffeldoekje Casper!

Producteigenschappen

  • Merk: Happy Horse
  • Wasbaar op 30 graden
  • 25 cm hoog
  • Personalisatie wordt borduurd, dus kindveilig!
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar