Karaf personaliseren en graveren

Een karaf komt altijd van pas tijdens het ontbijt, de lunch, het avondeten of wanneer je een middagje buiten in de zon zit. Deze karaf kan je zelf extra speciaal maken door er een tekst, naam en een mooie print op te laten graveren. Ook leuk om cadeau te geven.

Karaf gegraveerd

Een karaf staat mooi op iedere tafel. Je kunt er dan ook veel verschillende drankjes in serveren. Denk bijvoorbeeld aan wijn, maar ook water met fruit zal perfect staan op jouw gedekte tafel. Deze karaf is net wat specialer dan een normale karaf, want deze wordt namelijk gegraveerd met een print en tekst. Zo kun je kiezen uit een van onze leuke printjes met bijvoorbeeld een familienaam. Ook een printje met een voornaam of de namen van een stel zijn natuurlijk leuk om erop te laten graveren én perfect om cadeau te geven.

Wijnkaraf of waterkaraf cadeau geven

Een karaf gegraveerd met print en tekst zal super mooi staan op tafel. Als je de karaf voor het serveren van wijn gebruikt, kun je onze bijpassende gegraveerde wijnglazen erbij bestellen. Ook deze wijnglazen worden namelijk gegraveerd met print en zo kun je ze perfect matchen bij de karaf. Je kunt het natuurlijk ook als waterkaraf gebruiken en ook daarvoor hebben wij een bijpassend product, namelijk de waterglazen met naam. Ook deze set kun je matchen en is een perfect cadeautje of super leuk voor op je eigen tafel!

Glazen karaf bestellen

Zodra jij je bestelling hebt afgerond, gaan wij voor je aan de slag. Met grote nauwkeurigheid graveert onze laser graveermachine jouw ontwerp op de karaf. Normaal gesproken verzenden we twee werkdagen na ontvangst van de betaling. Als je meer haast hebt, kan je ook een spoedbestelling doen. Dit kost €9,99 extra. Als de bestelling voor 14:00 uur is afgerond, dan verzenden we dezelfde werkdag nog!

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 9,3 x 24,8 cm (Ø x H)
  • 1290 ml
  • Vaatwasserbestendig
  • Door middel van lasergravure