Geslaagd hoedje met naam

Ben jij geslaagd, shop dan een geslaagd hoedje!

Heb je al een uniek/leuk cadeautje voor iemand die net zijn diploma heeft gehaald? Dan hebben wij een hartstikke leuk geslaagd hoedje of universiteitshoedje met een bedrukking naar keuze! Het is bijvoorbeeld leuk om de naam van de geslaagde of een grappige quote erop te laten bedrukken. Tip van ons: Het is extra leuk om zo’n geslaagd hoedje te geven aan meerdere personen! Als iemand zijn diploma heeft behaald, mag dit geslaagd hoedje zeker niet ontbreken. Met dit hoedje geef je namelijk het ‘geslaagd’ gevoel aan de geslaagde(n). Eindelijk een school diploma ‘in the pocket’!

Afstudeerhoedje voor grotere groepen bestellen?

Daarnaast is het ook mogelijk om je geslaagd hoedje te laten bedrukken met het logo van school! Ideaal voor een overgetelijk afscheid en klassenfeest. Mail dan naar bedrijven@simplycolors.nl voor meer informatie over de geslaagd hoedjes.

Heb je al een uniek/leuk cadeautje voor iemand die net zijn diploma heeft gehaald? Dan hebben wij een hartstikke gaaf geslaagd hoedje met een bedrukking naar keuze! Het is bijvoorbeeld leuk om de naam van de geslaagde of een grappige quote erop te laten bedrukken. Tip van ons: bovendien is het ook leuk om zo’n geslaagd hoedje te geven aan meerdere personen! Als iemand zijn diploma heeft behaald, mag dit geslaagd hoedje zeker niet ontbreken. Met dit hoedje geef je namelijk het ‘geslaagd’ gevoel aan de geslaagde(n). Eindelijk een school diploma ‘in the pocket’!

Daarnaast is het ook mogelijk om je geslaagd hoedje te laten bedrukken met het logo van school! Mail dan naar bedrijven@simplycolors.nl voor meer informatie over de geslaagd hoedjes.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 29cm breed bij 10 cm hoog
  • Verstelbaar in maat doormiddel van een lintje
  • Met kwastje
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar