Geboortetegel met naam ontwerpen

Geboortetegel met naam

Op zoek naar het perfecte kraamcadeautje? Een geboortetegel is een leuk cadeau om te geven. Deze kan worden bedrukt met een van onze super schattige printjes. Hierop kunnen ook de naam of namen van de baby op bedrukt worden samen met bijvoorbeeld de geboortedatum. Zelfs de kleur van de tekst kan door jou zelf gekozen worden, wat de geboortetegel dus helemaal uniek maakt. Het tegeltje is 15x15 cm en gemaakt van keramiek. Het geboortetegeltje kan overal worden opgehangen of worden neergezet. Leuk om deze bijvoorbeeld op te hangen in de slaapkamer.

Geboortetegel met naam cadeau geven

De geboorte tegel is leuk om cadeau te geven met een leuke cadeaudoos met naam erbij. Geef bijvoorbeeld naast de geboortetegel nog een schattig Happy Horse knuffeldoekje met naam cadeau. Ons assortiment aan knuffeldoekjes is groot en super schattig. Denk bijvoorbeeld aan een schattig leeuwtje of leuke groene kikker. Ook deze producten kunnen met naam gekocht worden. Deze worden alleen niet bedrukt, zoals de geboortetegel, maar deze worden geborduurd met de naam van een kindje.

Kraamcadeau met naam

Naast de geboortetegel met naam bedrukken wij natuurlijk ook nog een hele hoop andere super leuke producten voor bij de geboorte. Bijvoorbeeld een supper leuk koffertje met naam die kan worden bedrukt met een van onze super schattige afbeeldingen, zoals een stoer tijgertje of een schattig konijntje. Deze leuke nieuwe printjes kun je ook bestellen op het rompertje korte mouw en rompertje lange mouw. Naast tutteldoekjes borduren wij ook Happy Horse knuffels met naam of een badjasje met naam. Kortom, een hele hoop producten die je kunt laten bedrukken met de naam van een pasgeboren kindje. Maar naast losse producten hebben wij ook een hele hoop kraampakketten vastgesteld. In alle kraampakketten zitten producten die worden bedrukt met naam. Bij de meeste kraampakketten zit ook een leuke cadeaudoos die met naam bedrukt wordt.

Kies de print die jij het leukste vindt en ontwerp een super persoonlijk kraamcadeau met naam. Het geboortetegeltje met naam is altijd een uniek cadeautje!

Producteigenschappen

  • Formaat: 15x15 cm
  • Materiaal: keramiek
  • Afwerking: zijde mat