Champagneglas met naam graveren

Champagne glas met naam

Ons mooie champagne glas van het merk Royal Leerdam is te ontwerpen met naam of logo. De tekst wordt in het glas gegraveerd, deze is dan ook bestemd voor de vaatwasser. Het glas heeft een hoge smalle kelk met fijne mondrand, waardoor de aroma's van de ingeschonken champagne extra naar boven komen. De glazen zijn gemaakt van extreem helder glas van erg hoge kwaliteit. De vrouwelijke vorm maakt het champagneglas een echte eyecatcher op de tafel. Het glaasje heeft een inhoud van 20 cl en is perfect voor een lekkere Prosecco of champagne.

Feestdagen

Het champagne glas is ontzettend leuk voor tijdens de feestdagen. Speciaal voor deze dagen hebben wij bijpassende logo's ontworpen om, bijvoorbeeld de trouwerij, helemaal af te maken. Hiervoor hebben wij namelijk een super leuk logo met twee ringen, waar je de datum en namen van het getrouwde stel in kunt zetten. Maar ook voor kerst en oud & nieuw hebben wij leuke logo's als een ster, sneeuwvlokje en vuurwerk. In de design tool hierboven kun je de champagneglazen helemaal naar jouw wens maken.

Maar naast deze glaasjes graveren wij ook wijnglazen voor witte en rode wijn. Ook deze zijn te ontwerpen met de zelfde logo's als de champagneglazen. Wij bedrukken ook andere hele leuke cadeautjes voor een trouwerij, zoals een leuk houten hangbordje met de naam van het getrouwde stel of een leuk fotolijstje. Ook voor het kerstdiner zijn er producten die perfect op tafel passen, zoals de servetten die ook te bedrukken zijn met naam of logo. Of de leuke waterfles of het kinderbordje met rudolph erop. Kortom, voor iedere gelegenheid bedrukken wij bijpassende producten. Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontwerp hierboven jouw unieke champagne glas!

Producteigenschappen

  • Contents: 20 cl
  • Brand: Royal Leerdam
  • Imprint by means of engraving
  • Dishwasher safe