Bierglas graveren

Een bierglas met naam is een super leuk cadeau voor mannen en vrouwen die gek zijn op bier. Welke echte bierliefhebber wil nou geen bierglas met eigen naam? Geef het bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor Vaderdag of Moederdag, want er zijn natuurlijk ook vrouwen die van bier houden.

Bierglas met naam

Bier is een populair drankje, maar smaakt misschien wel nog lekkerder als je uit je het uit je eigen bierglas drinkt. Daarom graveren wij glazen met speciaal ontworpen logo's. Maak het glas uniek door een eigen tekst toe te voegen en je hebt hét perfecte cadeautje. Het glaasje is 490 ml en de bedrukking zit er op door middel van lasergravure. Maar dit speciale bierglas hoeft natuurlijk niet alleen maar gebruikt te worden voor bier, er kunnen natuurlijk ook andere drankjes uit gedronken worden.

Gegraveerde glazen

Andere dranken kunnen ook gedronken worden uit het bierglas, maar voor andere dranken hebben wij ook verschillende glazen. Wij graveren namelijk ook wijnglazen voor rode en witte wijn. Ook deze kunnen gepersonaliseerd worden met naam of naamlogo. Naast de wijnglazen hebben wij ook nog het whiskey glas met naam of naamlogo. Hier kunnen natuurlijk ook cocktails, water of andere drankjes in geschonken worden. Het bierglaasje en de andere glazen zijn ontzettend leuke producten om cadeau te geven aan iemand!

Prodructeigenschappen

  • Hoogte: 20 cm
  • Doorsnede: 9,5 cm
  • 490 ml
  • Vaatwasbestendig
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar