Bedrukken

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over bedrukken bij simply colors:
 

Waarom kan ik een capuchonsweater op de voorzijde maar met 1 regel tekst of een afbeelding bedrukken?
De ruimte tussen de hoofdingang en de zak op de voorzijde is beperkt. De achterzijde van de capuchonsweaters is wel te bedrukken met meerdere regels tekst of een afbeelding met tekst.

 
Waarom kan ik maar 15 tekens per tekstregel invullen?
Als we meer dan 15 tekens per regel op een product zouden bedrukken, dan zou de tekst te klein worden of onder de oksels weglopen. Mocht je een tekst hebben die net niet in het bedrukkingsvlak past , dan kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice om te kijken wat we voor je kunnen doen.


Terug naar boven

 

Bedrukkingsmogelijkheden
De vele producten van simply colors kun je laten bedrukken met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, een leuke kreet of een geheel zelf bedachte tekst.  Je hebt hierbij keuze uit vele lettertypes en bedrukkingskleuren en kunt ook de tekstgrootte helemaal zelf bepalen. De bedrukking wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht. Hierdoor dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde producten, behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid en laat de bedrukking niet los, ook niet na meerdere wasbeurten.


Hoe werkt het? 
Je kiest in de rode balk op de homepagina een product dat je wilt laten bedrukken. Je kiest eerst maat en productkleur. Vervolgens kies je de zijde(n) van het product die je bedrukt wilt hebben. Daarna ontwerp je je product door te kiezen voor een tekst en/of afbeelding, lettertype, tekstgrootte en bedrukkingskleur.  De keuzes die je maakt worden direct weergegeven op een foto van het betreffende product. Super overzichtelijk dus!

LET OP: de volgende bedrukkingskleur / productkleur combinaties zijn in werkelijkheid minder contrasterend dan zichtbaar op de site:  wit op wit, rood op roze en lichtblauw op aqua. Wij adviseren deze combinaties niet te kiezen. In de meeste gevallen wordt er op de site ook een waarschuwing gegeven als kleuren combinaties niet goed leesbaar zijn. Wij behouden ons het recht voor dat de waarschuwing mogelijk niet alle combinaties toont.
 

Terug naar boven
 

Bedrukkingskosten
Eén regel tekst of een afbeelding kost € 4,95 per bedrukkingszijde. Voor meerdere regels tekst of een afbeelding én tekst wordt € 2,50 extra berekend. Ook voor speciale bedrukkingskleuren (zoals glow in the dark, spijkerstof of armyprint), kleurenafbeeldingen en strass afbeeldingen, geldt een meerprijs van € 2,50.  


Terug naar boven

 


Voorbeelden

Heb je inspiratie nodig? Simply colors heeft een selectie gemaakt van de leukste voorbeelden.

 

Terug naar boven