Bedrukken

Bedrukkingsmogelijkheden
De vele producten van simply colors kun je laten bedrukken met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, een leuke kreet of een geheel zelf bedachte tekst. Je hebt hierbij keuze uit vele lettertypes en bedrukkingskleuren en kunt ook de tekstgrootte helemaal zelf bepalen. De bedrukking wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht. Hierdoor dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde producten, behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid en laat de bedrukking niet los, ook niet na meerdere wasbeurten.

Hoe werkt het?
Je kiest een product dat je wilt laten bedrukken. Je kiest eerst maat en productkleur. Vervolgens kies je de zijde(n) van het product die je bedrukt wilt hebben. Daarna ontwerp je je product door te kiezen voor een tekst en/of afbeelding, lettertype, tekstgrootte en bedrukkingskleur. De keuzes die je maakt worden direct weergegeven op een foto van het betreffende product. Super overzichtelijk dus!

LET OP: de volgende bedrukkingskleur / productkleur combinaties zijn in werkelijkheid minder contrasterend dan zichtbaar op de site: wit op wit, rood op roze en lichtblauw op aqua. Wij adviseren deze combinaties niet te kiezen. In de meeste gevallen wordt er op de site ook een waarschuwing gegeven als kleuren combinaties niet goed leesbaar zijn. Wij behouden ons het recht voor dat de waarschuwing mogelijk niet alle combinaties toont.

Bedrukkingskosten
De prijs van een bedrukking is verwerkt in de prijs die je ziet.