Strandlaken personaliseren

Het strandlaken is met naam en met afbeelding te bedrukken. Leuk voor op vakantie, naar het strand of naar het zwembad.

Strandlaken met naam

De strandhanddoek is de grootste handdoek in ons assortiment. De handdoek heeft een formaat van 100 x 150 cm of 100 x 210 cm en is gemaakt van 100% katoen. Het strandlaken is beschikbaar in de kleuren aqua, roze, navy, koninklijk blauw, wit, zwart, antraciet, rood, oranje, licht roze, taupe en lime groen. Een hele hoop kleuren, dus vast voor iedereen wat leuks! De bedrukking wordt geplaatst op de strook aan de onderzijde van het laken. Je kunt er voor kiezen het strandlaken ook te bedrukken met afbeelding aan de linker- en rechterzijde van de handdoek, naast de gekozen tekst.

Op vakantie

Het strandlaken is ontzettend leuk en handig om mee te nemen op vakantie. Deze kan gebruikt worden om lekker op te liggen op het strand of voor aan het zwembad. Naast het grote laken bedrukken wij ook een badlaken en gewone handdoek met tekst en afbeelding. Deze zijn allebei in dezelfde kleuren te bestellen als het strandlaken. De badhanddoek is 70 cm lang en 140 cm breed en de handdoek is 50 cm lang en 100 cm breed. Neem de strandhanddoek mee in de reistas die natuurlijk ook te bedrukken is met naam en afbeelding!

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Formaat: 100 x 150 cm en 100 x 210 cm
  • Zware kwaliteit (450 gr/m2)
  • Te bedrukken met één regel tekst en afbeelding op de strook aan de onderzijde
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar