Sportkleding met naam

  • Persoonlijk bedrukte sportkleding voor iedereen

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!

Sporten is voor zowel jong als oud goed. Met jouw eigen persoonlijk bedrukte sportkleding ben je super hip! Van capuchonsweaters, joggingbroeken, windjacks tot sportshirts - persoonlijk en origineel. En bedrukte sportkleding is ook nog eens heel praktisch: sportshirts en joggingbroeken met naam zijn altijd en overal terug te vinden! Sportkleding met naam hebben wij voor zowel kinderen, dames als heren. Onze sportkleding is van een hoge kwaliteit, net als de bedrukking zelf.

Stoer! Baseballvestjes met naam! De vestjes zijn er in 8 vershillende kleuren en te bedrukken met eigen naam, naamlogo of afbeelding.

Tip: Een gepersonaliseerd sportshirt is handig voor de gym of training, maar is ook ideaal voor een heel sportteam. Dat kan bijvoorbeeld met naam en rugnummer, maar is ook mogelijk met het logo van je club. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen en voorkeuren door en wij maken er een uniek, gepersonaliseerd en sportief geheel van voor het hele team! Wij bedrukken ook sporttassen en bidons met naam.

Bekijk ook:
sporttassen
sportaccessoires