Efteling producten met naam

 
  • Persoonlijk bedrukte producten met Efteling opdruk
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!
Persoonlijk
Bij simply colors kun je nu je favoriete Sprookjesboom afbeelding van de Efteling laten bedrukken op je simply colors artikel naar keuze. Je kunt kiezen uit Assepoester, draak, Sneeuwitje, de boze wolf, de geitjes etc. Sinds kort is ook de populaire Jokie aan het assortiment van simply colors toegevoegd. Kortom, je kan dus je eigen product ontwerpen of het nu gaat om een t-shirt of een zonnescherm, je kan het helemaal zelf maken.

Sinds kort hebben wij ook nieuwe kleuren in ons assortiment; blauw, mint groen en licht grijs. Ook bij deze kleuren is het ontwerpen van je eigen product super leuk!

Efteling
Wist je dat de Efteling begon als sportpark, dat Holle Bolle Gijs pas in 1959 zijn intrede deed in het attractiepark en dat in 2015 dive coaster Baron 1898 werd geopend? In 1933 hadden Kapelaan Rietra en Pastoor de Klijn het plan om een sportpark aan te leggen. De Efteling is een park waar sprookjes waarheid worden, elke attractie heeft wel iets te maken met een sprookje. Het park is op 2 mei 1951 geopend als een natuurpark met een speeltuin en verschillende plekken waar sprookjes uitgebeeld werden. Anton Pieck heeft veel invloed gehad op het uiterlijk van dit park. Alles is in de zogenaamde “Anton Pieck stijl” gemaakt. In zestig jaar tijd is de Efteling een van de populairste attractieparken van Nederland geworden. Het park is te bezoeken in Kaatsheuvel, dit ligt in Noord-Brabant. Het park is heel erg veranderd nu er allemaal attracties bij zijn gekomen. In zestig jaar tijd zijn er meer dan een miljoen bezoekers geweest, uit verschillende landen van over de hele wereld. Tegenwoordig heeft de Efteling zelfs series zoals de Sprookjesboom, TITA Tovenaar, Het Mysterie van….

Cadeauverpakking
Bijna al onze producten zijn te verpakken in een mooie en persoonlijke cadeauverpakking, je kunt kiezen uit de kleuren rood, aqua, roze en zilver.  Deze zijn helemaal persoonlijk te ontwerpen met een leuke afbeelding en een leuke tekst of alleen de naam.

Ontwerp jouw item
Kies je product, maat en kleur en start met ontwerpen! Hier vind je een overzicht van de populairste producten met Efteling opdrukken voorzien van je eigen naam. Er zijn meer dan 100 artikelen met de Efteling en je eigen naam te bedrukken.

Bekijk ook;