Mepal drinkbeker TO GO met naam bedrukken

Op zoek naar een handige drinkbeker voor onderweg, op school of voor op uw werk? Dan is de Mepal drinkbeker van de TO GO serie de beker die u zoekt! Nog leuker is dat u deze drinkbeker kunt bedrukken met naam in een lettertype naar keuze én u kunt hem combineren met de andere TO GO producten van Mepal. Een super handig setje!

Drinkbeker voor onderweg van Mepal

Gaat u een dagje weg, staat er een sportieve activiteit op de planning of gaat u met het gezin picknicken? Een drinkbeker voor onderweg kan dan natuurlijk niet ontbreken. De drinkbeker TO GO van Mepal is hiervoor ideaal. Doordat de beker in verschillende kleuren beschikbaar is, kunt u zo voor ieder gezinslid een eigen kleur uitkiezen. Zet er ook nog de namen op van iedereen, zodat u precies weet welke beker van wie is en welke inhoud er dus in zit. Wellicht wil het ene kind melk drinken en het andere kind limonade. Alles kan mee in deze handige drinkbekers. Ze zijn namelijk ook nog eens lekdicht!

Mepal drinkbeker TO GO met naam bedrukken

Ook de drinkbeker TO GO van Mepal kunnen wij bedrukken met naam. Een persoonlijk bedrukte drinkbeker zorgt ervoor dat u nooit meer uw beker kwijtaakt of door elkaar haalt met die van anderen. Door uw favoriete kleur te kiezen in combinatie met uw eigen naam, weet u zeker dat u uw TO GO drinkbeker niet verliest.

Mepal TO GO producten

Deze Mepal beker is van de TO GO serie en matcht daardoor perfect met de andere Mepal producten voor onderweg. Denk bijvoorbeeld aan de lunchpot Ellipse of de lunchbox TO GO. Ook de isoleerbeker Ellipse van Mepal kan gepersonaliseerd worden. Door uw items allemaal met hetzelfde lettertype te personaliseren, creëert u een leuke set die nog een lange tijd mee gaat!

Producteigenschappen

  • Merk Mepal
  • BPA vrij
  • Slijtvast
  • Deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand (of tot 60 graden in de vaatwasser)
  • Lekt gegarandeerd niet
  • Met draaidop
  • Inhoud 400 ml
  • Te bedrukken met 1 regel tekst