Kussenhoes bedrukken

Laat een kussenhoes met eigen tekst of print bedrukken in onze webshop. Leuk voor thuis, op de boot of om cadeau te geven bij een houswarming. Ontwerp zelf een kussenhoesje passend bij jou interieur!

Gepersonaliseerde kussenhoes

Wie wil er nou geen persoonlijke kussenhoes? De kussenhoes die je zelf kan ontwerpen is het perfecte cadeau voor vrienden en familie. Voeg je favoriete foto, print of tekst toe en maak je kamer extra gezellig met de vrolijk gekleurde kussenhoes. Het kussentje is perfect voor dagelijks gebruik, gebruik het kussentje op je bed, bank of stoel.
Geef de gepersonaliseerde kussenhoes cadeau aan je beste vriendin voor haar verjaardag, voor een housewarming, voor Vaderdag of voor Moederdag.

Kussenhoes bedrukken

Je kunt een kussenhoes met opdruk makkelijk zelf ontwerpen. Maak een keuze uit de verschillende kleuren die wij aanbieden, kies een opdruk en de opdrukkleur en voeg daarna de naam of tekst toe die erop bedrukt mag worden. Je kan zelfs je favoriete foto op het kussen laten printen. Plaats het vervolgens in je winkelmandje en bestel het snel!

Producteigenschappen

  • 50 x 50 cm
  • Inclusief bijpassende vulling
  • Canvas