Koekblik bedrukken

Een aluminium koekblik, waarvan je de bovenkant kan laten bedrukken met een print en een tekst naar keuze. Zo maak je het blik uniek, waardoor het ook nog eens een leuk presentje is om weg te geven.

Koekblik met foto

Een rechthoekig koekblik dat gemaakt is van zilver aluminium is handig om je koekjes of andere spulletjes in te bewaren. Je kan natuurlijk ook denken aan snoepjes, sieraden of kleine knutselspulletjes. Het koekblik heeft een wit aliminium plaatje bevestigd aan de bovenkant van de deksel, die gepersonaliseerd kan worden. Je kan er een naam en een print naar keuze op laten bedrukken.

Wat wellicht nog leuker en persoonlijk is, is de mogelijkheid om er een fotoprint op te laten bedrukken. Hiervoor kies jij één van onze fotoprints uit en upload je een foto van jezelf of van degene aan wie je dit item cadeau geeft! Want een leuk cadeau is het zeker, omdat het zo persoonlijk is. Je kan het natuurlijk ook ontwerpen voor in je eigen keuken.

Het koekblik zelf is stevig en licht van gewicht, waardoor het makkelijk te dragen is. Maar pas daarom op voor alle kleine cookiemonsters in huis!
Wat wel leuk is voor de kleintjes, is hun eigen tekening bedrukt op de koektrommel. Ook dit is mogelijk als je een foto van de tekening upload in onze tool.

Producteigenschappen

  • Rechthoek blik
  • 198 x 128 x 70 mm
  • met aluminium plaatje
  • aluminium plaatje wordt bedrukt
Kelly
28-3-2023
"Snelle levering , product zoals op de foto. Personalisatie mooi afgewerkt."
starstarstarstarstar
Eduard Heylen
28-3-2023
"Afgesproken leveringstijdstip, leverde wat gevraagd was en materiaal uit degelijke kwaliteit"
starstarstarstarstar
Peter
27-3-2023
"Mooie kwaliteit, snelle levering!"
starstarstarstarstar