Kaartenhouder hout personaliseren

Deze kaartenhouder hout zegt al gelijk waar het voor bedoeld is. Je kan er meerdere kaartjes of zelfs foto's in plaatsen. Op deze manier kan je een speciale kaart of je leukste foto's met vrienden of familie een mooi plekje in huis geven. Het unieke is dat je de kaartenhouder kan laten bedrukken met een print en een naam of andere tekst!

Kaartenhouder hout met naam

De kaartenhouder is gemaakt van beukenhout. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waardoor het in elk interieur past. Als je ooit voor je verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag een mooie kaart hebt gekregen die je graag wilt bewaren, plaats deze dan in de houder.

Fotohouder hout

Niet alleen voor kaartjes is de houder leuk. Voor Vaderdag is het een leuk cadeau om een foto van papa en kind in de houder te plaatsen. Of een foto van opa of oma en kleinkind voor de verjaardag van opa of oma. Natuurlijk is een foto met mama ook super lief voor Moederdag. Maar ook een foto van je huisdier of van jou en je beste vriendin kan hierin geplaatst worden.

Producteigenschappen

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmeting: 29x3 cm (bxh)
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar