Mamatoyz loopauto personaliseren

Houten loopauto Mamatoyz

De eerste stapjes van jouw kleine worden nog leuker met deze houten loopauto met naam. De 3 in 1 zit-loopauto van het merk Mamatoyz geeft kleintjes de mogelijkheid om hun looptechnieken te oefenen en verbeteren. En dat op een leuke manier! De wielen kunnen worden aangedraaid waardoor de snelheid van de loopauto makkelijk aan te passen is. Jouw kindje kan dus op een veilige manier leren lopen. Je kunt voor deze houten loopauto zelf een printje kiezen en de naam van jouw kindje invoeren. De print bevind zich op de voorkant van de auto.

Loopauto met naam

De houten loopauto met naam is gemaakt van super sterk berkenmultiplex en heeft een zithoogte van 21 cm. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden. Door de rubberen wielen is de loopauto geluidloos. De loopauto kan worden bedrukt met leuke prints zodat er voor zowel jongentjes als meisjes wel iets leuks is! Ook erg leuk om cadeau te geven bij een babyshower of als kraamcadeau.

Producteigenschappen

  • materiaal: splintervrij berkenmultiplex
  • afmeting: 49 x 21 x 42(h) cm
  • geschikte leeftijd: vanaf 10 maanden
  • zithoogte 21 cm
  • bedrukking aan voorzijde
  • geluidloos door rubber wielen
Rabije Ajvazi
16-9-2022
"Geweldig zéér goed"
starstarstarstarstar
Raziya Eshaq
14-9-2022
"Goede kwaliteit sticker, plakt op bijna alles en vaatwas bestendig"
starstarstarstarstar
C. V.
13-9-2022
"Hadden een broodmandje bestelt, op de creator was het allemaal heel mooi met witte kleur. Bij ontvangst kon je de witte letters amper lezen. Mailtje naar de klantenservice gedaan en werd prima opgelost. Dankuwel!"
starstarstarstarstar