banner-hondenkussen-2400x750

Dier - Hondenkussen

Hondenkussen met naam

  • Persoonlijk hondenkussen bedrukt met de naam van jouw hond
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en tekst
  • Altijd een origineel item!

Ook honden (of katten) hebben rust nodig en een hondenkussen is daarom perfect om op te slapen! Een kussen voor jouw hond geeft hem of haar veiligheid en een perfecte slaapplek.

Stoer hondenkussen met de naam van jouw hond (of kat). Het kussen is geschikt voor grote en kleine honden, daarom hebben wij twee verschillende maten. De medium maat is 80x60x10 cm en de grote maat 120x80x10 cm en de beschikbare kleuren zijn taupe, grijs en zwart. Je kunt het hondenkussen dus ontwerpen zoals jij 'm vindt passen bij je hond!

Het kussen heeft een zachte fluwelen, afneembare bovenkant. De afritsbare hoes kan in de wasmachine. De hoes is van 100% nylon en water- en vuil afstotend.

Het hondenkussen is te bedrukken met de naam van jouw hond. Je kun ervoor kiezen hier nog een afbeelding bij te doen. Hondenpootjes of hondenbrokjes, maar ook hebben we afbeelding van hondjes zelf. Misschien lijkt jouw hond wel op één van de afbeeldingen! Andere leuke afbeeldingen die je bijvoorbeeld voor het kussen van je kat kunt laten bedrukken zijn een sterretje en hartje.

Kies je maat en kleur en ontwerp je eigen hondenkussen met de naam van jouw hond!

Tip: leuk cadeau voor Dierendag!

Régine
21-3-2023
"Snelle en correcte levering. Het product is idem aan de afbeelding"
starstarstarstarstar
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar