Happy Horse konijn linnen 'Richie' borduren

  • Persoonlijk geborduurde Happy Horse knuffel met eigen naam!

  • Kies je eigen kleur en letterype

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren

  • Altijd een origineel item!


Een persoonlijke linnen Happy Horse knuffel met eigen naam! Leuk voor een kleintje om mee te spelen en mee te knuffelen. Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur.


Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffeldoeken zijn er in het grijs, roze, licht blauw, licht roze, koninklijk blauw, zeegroen, ivoor en mocca. Dit zijn niet de enige producten die wij van Happy Horse bedrukken. Ook onze Happy Horse knuffel Richie is een erg populair item en te verkrijgen in dezelfde kleuren als de tutteldoek. Dit konijn is er in 38 cm en 58 cm en ook te borduren met verschillende lettertypen.


Daarnaast hebben we ook het konijn Reece in de kleuren grijs/wit, licht roze/wit en licht blauw/wit. Of het linnen konijn Richie in het zalmroze, zeegroen en ivoor. Het knuffeldoekje Mickey is een doekje met een hele schattige apenkop en het knuffeldoekje Olifant natuurlijk met een olifantenkop. De Olifant hebben we ook nog in een grotere versie, namelijk als knuffel in het grijs en licht roze, deze is 58 cm groot en heerlijk om mee te knuffelen.


Een knuffel is een ideaal cadeau om te geven, zeker een gepersonaliseerde knuffel met naam van het kindje. Deze Happy Horse knuffeldoek kun je overal mee naar toe nemen en is super zacht!


Bekijk ook:

Kinderspeelgoed

Babyspeelgoed

Babyaccessoires