Bezorgen


Veel gestelde vragen
Hieronder vind je de meest gestelde vragen over bezorgen:
 

- Hoeveel betaal ik aan verzendkosten als ik een bestelling bij simply colors plaats?
Je betaalt € 3,75 verzendkosten voor elke bestelling die je bij simply colors plaatst (mits deze binnen Belgie bezorgd moet worden). Mocht je een bestelling plaatsen vanaf 60,- (excl. verzendkosten en kadoverpakkingen), dan vervallen de verzendkosten.

 
- Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Zodra wij je betaling hebben ontvangen, verzenden wij je bestelling binnen 5 werkdagen. Bpost levert je bestelling met 1 of 2 werkdagen af.  Als je kiest voor spoedbestelling wordt je bestelling binnen 2 dagen verzonden.

- Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Al onze bestellingen worden verzonden via de Bpost. Kleinere bestellingen worden verzonden in een enveloppe, deze kunnen door de brievenbus, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Past je bestelling niet in een enveloppe dan zal deze als pakket worden verzonden.  

- Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben voor de bezorging?
Indien u niet thuis bent laat de Bpost medewerken een bericht achter zodat u de besteling op het postkantoor kan komen ophalen.

- Kan ik een bestelling als cadeautje rechtstreeks naar degene voor wie het bestemd is verzenden?
Ja dit kan. Je kunt een ander bezorgadres ingeven dan je eigen adres. Simply colors zorgt er dan voor dat er geen pakbon meegezonden wordt met de bestelling, maar een kaartje waarop de afzender vermeld staat. Je kunt ook kiezen voor een feestelijke cadeauverpakking. Je kunt dan zelf een tekst opgeven voor op het felicitatiekaartje.

- Kan ik verschillende producten binnen 1 bestelling naar meerdere adressen laten verzenden?
Dit kan helaas niet. Voor elke bestelling die je plaatst worden eenmalig de verzendkosten gerekend en kun je 1 bezorgadres opgeven. Voor elk ander bezorgadres moet je dus een aparte bestelling plaatsen.