banner-etui-2400x750

Etui met naam

Onmisbaar voor je pennen, stiften en andere kleine schoolitems is een etui. Extra handig met je naam erop bedrukt dus deze etui raak je niet snel meer kwijt!

Etui bedrukken met naam en print

Een etui bedrukt met naam en afbeelding hoe leuk is dat! Deze vrolijk gekleurde etuis van Simply Colors zijn te bedrukken met naam, initialen, tekst en/of een afbeelding. Voor iedere smaak is er wel iets dat past. Deze etuis zijn perfect voor school. De bedrukte etuis zijn beschikbaar in 9 kleuren. En alle etuis zijn goed te matchen met de tassen en andere items van Simply Colors. Dus je kan zelf je schoolset samenstellen.

Etui als cadeautje voor juf of meester

Nog op zoek naar een cadeautje voor de juf of meester? Dan is een etui ook heel leuk om te geven. Leuk met de naam van de juf of meester en eventueel een leuke tekst. Uit ervaring weten wij dat dit een heel populair cadeautjes is onder de leraren op school!

Producteigenschappen

  • 600D polyester
  • Klein: 20 x 12 cm en groot: 23 x 14 cm (bxh)
  • bestelbaar in 9 kleuren
  • te bedrukken met 1 regel eigen tekst of afbeelding
  • Goed te mixen en matchen met de andere tassen
  • waterafstotend
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar