Cubbies knuffel bedrukt met naam

Cubbies knuffel met naam

Cubbies knuffel met naam geborduurd

  • Cubbies knuffel met je eigen naam erop geborduurd
  • Kies jouw favoriete Cubbies knuffel en ontwerp met je eigen naam in kleur naar keuze
  • Altijd een origineel (kraam)cadeau!

De Cubbies knuffel is al jaren erg populair in Amerika, Engeland en Australië. En nu zijn ze ook bij ons verkrijgbaar. De Cubbies knuffels worden geborduurd met jouw eigen naam op z'n buik! Een origineel kraamcadeau, verjaardagscadeau of voor tijdens de feestdagen. De Cubbies zijn in verschillende types verkrijgbaar: bijvoorbeeld Clovis het konijn, in roze en blauw, of een beer, giraffe, krokodil en draak.

De knuffels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en de tekst die op het buikje wordt geborduurd is zelf te ontwerpen. Kies een lettertype en bedrukkingskleur en bepaal de grootte van de tekst.

Met een gepersonaliseerde Cubbies knuffel heb je een prachtig kraamcadeau voor in de babykamer. Ook erg leuk om als geboorteknuffel te geven.

Tip: Koop bijpassend een koffertje met naam of opbergzak met eigen ontwerp, om de Cubbie knuffel in op te bergen.

Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar