Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling
Je bestelling wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wij verzenden je een bevestiging per e-mail zodra wij je betaling ontvangen hebben en zodra je bestelling verzonden is. Je bestelling wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling door ons verzonden. Afhankelijk van het volume van je bestelling wordt deze in een enveloppe of in een pakket verzonden.

Op de hoogte stellen
De dag dat wij je bestelling aanbieden bij Bpost, zullen we je per e-mail een bericht hierover sturen. Indien je hebt gekozen voor spoedbestelling dan verzenden wij je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. Bpost verzorgt voor ons binnen Belgie de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Indien je bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoef je hier niet voor thuis te blijven. Indien je bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven.

Niet thuis
Mocht je niet thuis zijn bij aflevering, dan zal een bericht achterlaten dat uw bestelling bij het postkantoor zal worden achtergelaten.

Buitenland
Bpost verzorgt ook de verzendingen naar het buitenland. De duur van verzending is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe wordt verzonden. Bpost geeft helaas geen garanties over levertijden naar het buitenland. Binnen Europa zijn de bestellingen gemiddeld binnen 5 werkdagen op de plaats van bestemming.


Levering in aantal werkdagen NA verzending simply colors
Belgie 1-2 werkdagen
Europa 2-7 werkdagen
Buiten Europa 6-15 werkdagen