Gepersonaliseerde BBQ-producten

Het is heerlijk om s’avonds te BBQ’en in de warme zomermaanden. Lekker lang buiten zitten en genieten van de zon, terwijl je de BBQ aansteekt. Met onze BBQ-producten met naam maak jij deze heerlijke avonden helemaal compleet.

BBQ set met naam

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de BBQ zelf. Hiervoor zijn de juiste gereedschappen nodig, zoals bijvoorbeeld een grilltang. Wij bedrukken een complete BBQ-set met naam en leuke print. De BBQ-set bestaat uit een grillvork, grilltang, wentelaar, houten kist en houtwol. Perfect om deze houten BBQ-set met naam cadeau te geven aan iemand die gek is op BBQ’en óf aan de liefste papa of opa. Voor de mannen of vrouwen die achter de BBQ staan kun je een kookschort met naam laten bedrukken. Bedruk een kookschort met een van onze leukste en bijpassende BBQ printjes. Match hierbij de BBQ want met naam en je hebt een compleet BBQ setje. Super leuk cadeautje om te geven aan iemand die ook zoveel van BBQ’en houdt.

Eten, drinken en gezelligheid

Naast het staan achter de grill, gaat het natuurlijk ook om het eten, drinken en de gezelligheid. Met onze producten zul je extra sfeer maken. Onze wijnglazen, voor witte of rode wijn, worden gegraveerd met naam en leuke print. Voor de bierliefhebbers is een bierglas gegraveerd met print een leuk cadeautje om te geven. Het is belangrijk om goed water te blijven, dus ook een waterfles wordt bij ons bedrukt met print. Laat een waterfles met naam van je familie bedrukken, zodat deze op iedere gelegenheid weer uit de kast gehaald kan worden. Maak je flesjes en biertjes open met onze bieropener met naam. Of laat het populaire kelnersmes graveren met naam. Het kelnersmes met naam en de bieropener met naam zijn kleine, maar leuke cadeautjes om te geven.

Serveer lekkere hapjes op de houten borrelplank met naam. Dit is een rechte plank gemaakt van essenhout. Je kunt ook kiezen voor een ronde borrelplank met tekst of leuke print. Beide houten planken worden gegraveerd. Het stokbrood mag natuurlijk niet ontbreken op tafel. Bestel hier een broodmandje met naam van je familie. Als laatste kun je de BBQ tafel afmaken met een servet met naam en placemat met naam. Lekker rondhuppelen in de tuin terwijl papa en mama bezig zijn met het eten kan met onze slippers met naam en print. Ook voor papa en mama bedrukken wij slippers met print.

Bekijk ook
Vaderdag
Koken & Eten