banner-babyslaapzak-2400x750

Babyslaapzak met naam

Een baby slaapzak is iets wat je wel in huis moet hebben voor jouw kleintje. Onze trappelzak is te bedrukken met naam en super schattige afbeeldingen, wat het slaapzakje zoveel leuker maakt. Ben je niet aan het kijken voor je eigen kindje, maar ben je op zoek naar een leuk cadeautje om te geven aan een pasgeboren kind? Dan is de babyslaapzak natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven. Het slaapzakje heeft geen mouwen en is daarom goed te gebruiken als zomer slaapzak. De slaapzak baby is te ontwerpen in 8 verschillende kleuren en daarom zal er altijd wel een leuk kleurtje bij zitten!

Babyslaapzak als kraamcadeau

Persoonlijke cadeautjes zijn de allerleukste cadeautjes om te geven en te krijgen. En wat is er nou leuker om aan een pasgeboren kindje een cadeautje met naam te geven? Andere persoonlijke cadeautjes om te geven bij de geboorte van een baby zijn bijvoorbeeld een rompertje met naam of een schattige Happy Horse knuffel. Maar je kunt ook kiezen uit een van onze samengestelde kraamcadeaus.

Baby slaapzak met naam bedrukken voor jouw kleintje

Het slaapzakje cadeau geven is natuurlijk super leuk, maar het is ook leuk om dit product voor je eigen kindje te bestellen. Kleding met de naam van jouw kleintje is natuurlijk uniek en dat maakt het zo leuk! Naast dat de baby slaapzak super schattig is, is het ook nog eens een super handig product. Het heeft namelijk een ritssluiting van boven naar beneden, dit maakt het slaapzakje veilig, maar zorgt er ook voor dat het ritsje niet zomaar opengemaakt kan worden door die kleine. Daarnaast is de baby slaapzak met naam van 100% katoen, dus van erg goede kwaliteit en ook nog eens super zacht. Dit maakt het slapen voor jouw baby veel confortabeler. De slaapzak is er in de maten 74 en 68 en te bedrukken met naam en leuke afbeelding.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Met veilige rits die sluit van boven naar onder
  • Verkrijgbaar in de maten 74 en 86
  • Te bedrukken met afbeelding en naam op de borst
Ferha El-Allouchi
1-6-2023
"Prima in orde goede kwaliteit"
starstarstarstarstar
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar